Personale

Richard Leo Andersen:

53 år. Uddannet og godkendt som kørelærer til bil og motorcykel hos Dansk Kørelærerskole i Brøndby i 2001. Mine tidligere elever betegner mig som en meget rolig og tålmodig kørelærer, der altid er i godt humør. Underviser i en Peugeot 3008 og i en Mercedes GLA 200 med Automatgear.

Claus Hvass:

52 år. Claus er en sindig nordjyde og meget tålmodig kørelærer. Han er også uddannet skolelærer med erfaring i undervisning af unge med specielle behov. Han har altid en god farvits i ærmet, og et stort smil på læben. Claus kører alle hverdage og underviser i en VW Tiguan 2,0 TDI

Peter Jensen

55 år.  Peter er vores blæksprutte som er uddannet bogholder og kontorassistent. Peter møder du i kontortiden og når du ringer til os. Det er også Peter der holder styr på regnskabet og alle administrative opgaver på køreskolen.

Ikke kun lærerigt

​Vi har den opfattelse at erhverve kørekort ikke kun skal være lærerigt, men også sjovt og spændende. Derfor foregår den personlige undervisning i en afslappet og humoristisk atmosfære i vores hyggelige teorilokale med klimaanlæg for et bedre indeklima. Vi holder til på Sjællandsgade 26 i Ringsted, hvor vi altid har gratis kaffe, te eller kakao til rådighed.

​Følger justitsministeriets undervisningsplan

​Vi følger justitsministeriets undervisningsplan for køreuddannelsen og går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor foregår teoriundervisningen som personlig tavleundervisning med den nyeste teknik via computer og projektor. Skolevognen er behagelig og nem bil at betjene med aircondition.​​