Leos Køreskole

Kørekort til bil i Ringsted

Teoriundervisning

Foregår på Sjællandsgade 26, Ringsted i vores store lyse og hyggelige lokaler med aircondition.

Du kan komme til teoriundervisning enten på en mandag eller onsdag fra kl. 17:00-19:30/20:00

Teori foregår som personlig undervisning ved hjælp af de nyeste opdaterede undervisningsprogrammer på storskærm.

Den første gang du møder til teoriundervisning vil du få udleveret en lektionsplan som nøje beskriver hvad du skal modtage af undervisning, for at kunne erhverve kørekort til kat. B.

Her vil du kunne se, at teorien og den praktiske kørsel følger hinanden. således at når du f.eks. i teori har lært om motorveje, skal du efterfølgende på motorvej for at indøve det i praksis. Dette er et lovkrav og sikrer en god indlæring.

SKOLEVOGNE:


  • PEUGEOT 3008 med alt i udstyr.
  • MERCEDES A180 MED AUTOMATTGEAR!
  • VW TIGUAN 2,0 TDI

Den praktiske undervisning starter som udgangspunkt fra køreskolen på Sjællandsgade 26, og slutter samme sted. Hos os vil den samme kørelærer følge dig i behagelige og trygge rammer fra start til slut.​

Praktisk undervisning

​De første kørelektioner på vej foregår efter lektion 3 i teoriundervisningen og derefter mellem hver teorilektion. Disse lektioner booker du selv på ONLINE BOOKING

​De første par minutter af din første køretime starter på en mindre befærdet vej, så du lærer den nye bil at kende uden andre trafikanter i nærheden. Herefter kører vi ud i trafikken, men vi starter med en nem tur på en ikke særlig trafikeret vej. Kørelektionerne bliver gradvist sværere, så du hele tiden bliver ført til vanskeligere manøvrer.

​De sidste manøvrer på vejen såsom kørsel på motorvej, kørsel i mørke, kørsel i tæt trafik skal foregå på bestemte tidspunkter, hvor trafikkens tæthed tillader tilstrækkelige udfordringer i undervisningen.

Teoriprøven

Når du har gennemgået lektionsplanen, kan du gå til teoriprøve. Prøven bestilles gennem din kørelærer og kan tidligst aflægges 1 måned før du fylder 17 år. Prøven er en billedprøve med 25 billeder, hvor du skal svare ja eller nej til en række spørgsmål.

Ekstra Teori

Hvis du vil med på Ekstra holdet om lørdagen, skal du tilmed dig her

​​​

Forberedelse til køreprøve

​Når teoriprøven er bestået, skal du på glatbane og derefter kan køreprøven bestilles.

​​

Køreprøven foregår i den samme skolevogn, som du har lært at køre i, men istedet for din kørelærer, sidder der en prøvesagkyndig fra politiet på passagersædet og fortæller dig hvor du skal køre hen. Prøverne har hver især en varighed af ca. 45 minutter.

Inden den rigtige køreprøve afholder vi en evaluerende køreprøve hvor din kørelærer fungerer som prøvesagkyndig, og ud fra resultatet af denne prøve, som du selv er med til at bedømme, kan vi tilrettelægge resten af din undervisning.​​