Om køreskolen

Personale hos Leo's Køreskole:

Richard Leo Andersen:

51 år. Uddannet og godkendt som kørelærer til bil og motorcykel hos Dansk Kørelærerskole i Brøndby i 2001.

​Mine tidligere elever betegner mig som en meget rolig og tålmodig kørelærer, der altid er i godt humør. Underviser i en Peugeot 3008 og i en Peugeot 308 med Automatgear. 


Joakim S:

Kørelærer til bil og yngre model end Leo. Han er lige så sympatisk som Leo.

Underviser i en BMW.​​

Søren Boesen

Kørelærer til alm. bil og kører i en Voldsom Volvo.  Søren er en meget tålmodig og empatisk kørelære på 47 år, med en meget gammeldaws far-humor.

Matee

Kørelærer til alm. bil. har tidl. været taxavognmand og kørelærer i Ringsted​, kender derfor byen rigtig godt. Matee kører i en sort VW Turan. 

Tina Dersgaard

33 år. kontorass. og blæksprutte.  Det er hende du møder i kontortiden, og hvis du ringer til os.

​Se mere om Leo's køreskole HER

Ikke kun lærerigt

​Vi har den opfattelse at erhverve kørekort ikke kun skal være lærerigt, men også sjovt og spændende. Derfor foregår den personlige undervisning i en afslappet og humoristisk atmosfære i vores hyggelige  teorilokale med klimaanlæg for et bedre indeklima. Vi holder til på Jørgen Roedsvej 1 i Ringsted, hvor vi altid har gratis kaffe eller te til rådighed.

Følger justitsministeriets undervisningsplan

​Vi følger justitsministeriets undervisningsplan for køreuddannelsen og går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor foregår teoriundervisningen som personlig tavleundervisning med den nyeste teknik via computer og projektor. Skolevognen er behagelig og nem bil at betjene med aircondition.​