Om køreskolen

Personale hos Leo's Køreskole:

Richard Leo Andersen:

52 år. Uddannet og godkendt som kørelærer til bil og motorcykel hos Dansk Kørelærerskole i Brøndby i 2001.

​Mine tidligere elever betegner mig som en meget rolig og tålmodig kørelærer, der altid er i godt humør. Underviser i en Peugeot 3008 og i en Mercedes GLA 200 med Automatgear. 


Joakim S:

Kørelærer til bil og yngre model end Leo. Han er lige så sympatisk som Leo.

Underviser i en BMW.​​

Søren B:

Søren er en god kørelærer fra Nykøbing F. Han han altid en god farvits i ærmet, og et stort smil på læben. Søren kører fast for Leo´s køreskole tirsdag og torsdag​. Søren kører i en Volvo V70

Matee:

Kørelærer til alm. bil. har tidl. været taxavognmand og kørelærer i Ringsted​, kender derfor byen rigtig godt. Matee kører i en sort VW Turan. 

Peter Jensen

Uddannet bogholder og kontorassistent. Peter møder du i kontortiden og når du ringer til os. Det er også Peter der holder styr på regnskabet.

​Se mere om Leo's køreskole HER

Ikke kun lærerigt

​Vi har den opfattelse at erhverve kørekort ikke kun skal være lærerigt, men også sjovt og spændende. Derfor foregår den personlige undervisning i en afslappet og humoristisk atmosfære i vores hyggelige  teorilokale med klimaanlæg for et bedre indeklima. Vi holder til på Sjællandsgade 26 i Ringsted, hvor vi altid har gratis kaffe eller te til rådighed.

Følger justitsministeriets undervisningsplan

​Vi følger justitsministeriets undervisningsplan for køreuddannelsen og går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor foregår teoriundervisningen som personlig tavleundervisning med den nyeste teknik via computer og projektor. Skolevognen er behagelig og nem bil at betjene med aircondition.​